Літня школа-семінар "Специфіка гендерної ідентичності". Післямова

«Специфіка гендерної ідентичності» 3-6 серпня 2011 року   В школі взяло участь 40 чоловік із різних регіонів України. Зокрема п'ять представників — з Луганська, один — з Донецька, один — із Запоріжжя, один — із Харкова, двоє — з Одеси, шестеро з Києва, троє — зі Львова, один — з Тернополя, один -із Закарпаття та дев'ятнадцять з Івано-Франківська. За фаховим і освітнім складом учасники розподілилися таким чином: -         19 викладачів, з них 17 доцентів та кандидатів наук; -         5 представників ЗМІ; -         2 працівники культури; -         4 активістів громадських організацій; -         4 аспірантів; -         3 магістри педагогічних, соціологічних та політологічних спеціальностей; -         2 студенти;
 
Сподобалося все. Заняття на тренінгах допомагають розкритися, пізнати свій внутрішній світ, допомагають глибше налаштуватися на хвилю людини, пізнати її внутрішній світ, чимось їй допомогти.
Я дуже, дуже вдячна організаторам. Я отримала величезний досвід і навики правильної взаємодії з людьми, який нестиму з собою все життя.
Спасибі!
Аня
**

Мало!!!
Хочу ще!!!
Спасибі!!!
Організатори молодці!!!
Участь у літній школі-семінарі «Специфіка гендерної ідентичності» має такі позитивні наслідки:
1) подолання «соціальної анемії» українських науковців, які займаються проблемами гендеру, та тих, що мають до них опосередковану дотичність;
2) створення сприятливих умов для міждисциплінарної співпраці представників різних галузей наукового знання та представників громадських організацій;
3) викликає емоційне піднесення та творче натхнення!
До зустрічі!
Бокал Г.В.
к. філософ.н., доц. каф. історії філософії
Київського національного університету ім. Т.Шевченка
**
Дуже дякую за позитивні емоції!!! ?
Організація була чудова!
Були здивовані, що Вам вдалося замовити навіть погоду!
Чудово підібрані учасники семінару!
У процесі семінару і підготовки відчувався професіоналізм.
Здоров'я, наснаги, успіхів!
З повагою, Аеліта, Київ
**

Літня школа-семінар «Специфіка гендерної ідентичності» здійснила величезний позитивний вплив з позиції професійного інтересу і можливості відпочити усією сімєю. Особливо хочеться відмітити високий професіоналізм тренерів і цікаві теми тренінгів і майстер-класів.
Особисто мені дуже сподобався захід «Пелюстки любові», який дозволив отримати нові емоції та відчуття, котрі неможливо передати.
Щодо побажань для подальшого покращення, то можна відмітити факт організації — іноді було складно прийти вчасно на міроприємтво і нічого не пропустити, не завжди заявлений час відповідав фактичному.
На завершення зазначу, що літня школа-семінар залишила незабутні враження і однозначно є однією зі значущих подій літа-2011.
Ірина і Павло Іванови, Одеса
**
Це надзвичайно чудово!
Велике спасибі організаторам за змістовну роботу та відпочинок, адже ніде так добре не думається, як на лоні природи!!!
Можу сказати. Що мої очікування справдились: насамперед цікаво було випробувати себе у тренінгах.
Як побажання, хотілося б урізноманітнити туристичні маршрути!
З найкращими побажаннями,
Ольга, Київ
**
Дуже щаслива, що опинилася тут! Одержувала набагато більше, ніж очікувала.
Сподобалася організація, а надто — що запрошені були фахівці й молодь з різних сфер гуманітарного знання, мистецтва, усі — дуже глибокі люди.
Програма з одного боку насичена — у кінці кожного дня було відчуття, що пройшло вже кілька днів; з другого — побудована так, що абсолютно не перевантажувала.
Протягом усього часу спілкування панувала доброзичлива, приємна атмосфера. Особливих зауважень немає. Дуже хотілося б долучитися до такого заходу ще.
Пропоную організаторам започаткувати регулярну (щорічну) гендерну літню школу — в Україні такого немає, але надзвичайно потрібно.
Готова долучитися до організації і надати будь-яку допомогу (залучення лекторів, тренерів, розсилання інформації тощо).
Щиро вдячна за ці дні!
Ще довго зберігатиметься тепло і бадьорість.
Олена Малахова, Харків
 

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте